HOROSKOP

ONA

OVEN

Ta mesec boš drugačna kot ponavadi. Divja boš in vse hkrati ti bo hodil o po glavi, v šoli ti bo šlo slabo, čeprav se boš trudila in učila. Vse se bo izboljšalo drugi mesec.

BIK

Preganjale te bodo čudne zamisli, na šolo pa boš čisto pozabila. Naenkrat te bo prijelo, da bi hodila z nekim fantom, v katerega si zaljubljena. To se ti ne bo uresničilo, zato boš zelo razočarana. Toda ne obupaj, vse se bo obrnilo na bolje.

DVOJČEK

Ne bodi žalostna zaradi besed, če jih papir lahko prenaša, jih lahko tudi ti. Ne misli preveč na fante, razmisli o svojih načrtih. Uresničljivi so.

RAK

Že boš dobila priložnost, da hodiš s fantom svojih sanj, toda vse bo uničila tvoja frendica. Zato bo ta mesec najgrši v tvojem življenju.

LEV

Ne bodi žalostna. Kar čutiš, ne skrivaj. Bodi odprta in povej vse, kar ti pride na misel. Če boš zmeraj odprta, se bo kmalu začela velika zabava.

DEVICA

Zaupaj svojim občutkom. Že nekaj časa nisi zadovoljna s seboj, a tega si ne žnaš razložiti. Tvoji prijatelji bodo kmalu opazili, da je s teboj nekaj narobe. Kmalu se bo izkazalo, da si pač ena od zaljubljenih najstnic.

TEHNICA

Ta mesec bo zate poln izkušenj. Zgodilo se ti bo veliko dogodivščin s fantom, v katerega si zaljubljena. Vse se bo izteklo, kot si boš ti zamislila.

ŠKORPIJON

Zanemarila boš ljudi, ki so ti pomenili vse. Vzemi si čas in dobro premisli, kaj bi rada dosegla in zakaj se tako obnašaš. Zmeraj upaj, da se bodo stvari odrnile na bolje.

STRELEC

Če boš sama tuhtala o stvareh, pri katerih ne vidiš konca, boš postala živčna. Vse poskušaj rešiti z nasmeškom, dobro družbo, predvsem pa z mirno glasbo.

KOZOROG

S prijateljico se bosta zaljubili v istega fanta, le da prijateljica ne bo vedela, da ga imaš tudi ti rada. Poskušaj pustiti svojo ljubezen ob strani in misli na to, kako boš obdržala svojo najboljšo prijateljico.

VODNAR

Dosegla boš marsikaj, kar si ne moreš zamisliti. Toda ponovno si boš zastavila previsoke cilje, ki se ti ne bodo uresničili. Poglej z drugačnimi očmi in srečala boš ljubezen življenja.

RIBI

Težko verjameš, da so vsi okoli tebe iskreni. Sama zaupaš težave prijateljicam, le te pa tvoje poštenosti ne cenijo dovolj. Bilo bi koristno, če bi premislila, komu sploh zaupaš, da ne boš doživljala nenehnih razočaranj. Sploh pa večina težav lahko odpraviš sama.

Džordžina Lazarevič, 7.a

ON

OVEN

Po končani domači nevihti (zaradi šole) bodo nastopile božično - novoletne počitnice.Pravi užitek zate! Pred začetkom bo na področju ljubezni majcena iskrica povzročila precejšen ogenj, ki pa bo pred novim letom pogašen.Strašno bo za tebe, ne pa za partnerja.

BIK

Če se boš odločl, da za novoletne praznike nekam odpotuješ, ti ne bo žal! Sprejet boš ljubeznivo in vsi strahovi pred nečim bodo izginili. Tudi na področju financ ti bo šlo vse kot po maslu, saj boš med prazniki dobil precejšnjo vsoto denarja. Vsi okoli tebe te bodo hvalili, vendar ne pusti, da sam sebe kuješ v zveze, ker ti bo pozneje žal!

DVOJČEK

Cel mesec se boš vrtel v krogu ljubezni. Svoja čustva do partnerja boš pripeljal vse do konca, zato bo zate čudovit Božič. Pozneje se ti bo to v šoli poznalo, saj ne boš z mislimi tam, temveč pri svojem partnerju. Zaradi tega ti učitelji ne bodo naklonjeni. Pazi se, ker te lahko ta zasanjanost potegne z dobrega mesta v razredu, na slabšega!

RAK

V šoli boš uspešen in učitelji bodo dobri s tabo. Nekdo te skrivno opazuje in komaj čaka, da ji vrneš pogled. Vrni ji ga in med vama se lahko splete še marsikaj. Med počitnicami bodo starši zelo strogi glede vsega! Bodi previden z njimi, saj te bo vsaka napaka stala nekaj!

LEV

Pred počitnicami boš poln energije in vse ti bo šlo od roke. Učitelji bodo prav presenečeni nad tabo. Pri denarju boš imel kar nekaj izdatkov, tako da ti bo denar kmalu pošel. Vendar ne obupaj, ker boš potem dobil čedno vsoto.

DEVICA

V šoli ti gre kot namazano, vendar še vedno ,, sto na uro " skrbiš. Skrbi pa so za zdaj odveč. Tvoja ljubosumnost na sošolca počasi nehuje, saj si videl da tudi on zasluži nekaj dobrega. Z denarjem ti gre še kar dobro in okrog novega leta boš imel srečno roko pri igrah na srečo.

TEHNICA

V teh dneh boš zelo delaven, poln domišljije in s tem zanimiv za sošolce. Skrbel boš za dobro razpoloženje, užival v krogu prijateljev in nasploh bil v središču pozornosti. Nekdo te bo prosil za pomoč in ti mu boš pomagal. S tem pa si bo ta ustvaril lepo sliko o tebi in te imel za prijatelja.

ŠKORPIJON

Mesec bo pokvarila ljubezenska težava, vendar ne rešuj jo na silo, saj ti bo potem žal. Poskusi z lepimi besedami in presenečen boš, kako lahko te vse uredijo. Pozneje v mesecu boš na preizkušnjio, saj boš moral izbirati med dvema simpatijama.

STRELEC

Raztresen boš in za nobeno ceno se ne boš mogel zbrati. Ne dovoli si, da bi kaj urejal s silo. Rajši stoj v ozadju. Med prijatelji pa si preveč bahav in to jim gre na živce. Pazi, da te jezik ne pripelje v težave!

KOZOROG

Ta mesec si lahko dovoliš večja tveganja. Poln boš moči, marljiv in prizadeven. Prav zaradi tega boš deležen občudovanja, še zlasti pri tistih, ki imajo pri delu dve levi roki. Pazi, da te kdo ne izkoristi!

VODNAR

To so zate nesrečni dnevi. V šoli ti gre slabo, tudi v ljubezni ni nič boljše; zadnje čase še finančno propadaš, tako da bo Silvestrovo zate, zelo lep dan, saj se bodo te nesrečne stvari tedaj pokazale v zelo dobri luči.

RIBI

To bo zate mesec dela. Vsi te bodo prosili za pomoč in ti jim boš z veseljem ustergel. Neka sila te bo gnala naprej in delati ti bo celo prijetno in zabavno. Seveda pa se bo vmes našlo tudi nekaj zabave in sprostitve.

Rok Samsa, 7.a